Το πανάκι της Ίριδα «μίλησε»: Σύντομα γνωστός ο τρόπος που πέθανε, οι αντιφάσεις της Πισπιρίγκου

pelop.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα και ειδικότερα της Ίριδας καθώς το «πανάκι» που βρέθηκε στο 6μηνών μωρό «μιλάει» και σύντομα θα είναι γνωστή η ώρα και ο τρόπος που πέθανε.

Η ώρα που άφησε την τελευταία της πνοή, όπως είναι γνωστό, δεν έχει προσδιορισθεί και γι' αυτό δεν αναγράφεται στην Ιατροδικαστική Έκθεση της Αγγελικής Τσιόλα, στην Πάτρα, η οποία διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή 30 ολόκληρες ώρες μετά την διαπίστωση του θανάτου του βρέφους.

Ωστόσο, σύμφωνα με το pelop.gr και την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η ώρα του θανάτου, κατά ασφαλή, χρονική προσέγγιση, είναι σε γνώση του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής.

Εξηγείται δε, με βάση την πραγματική ώρα ο λόγος που η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδελφή της Δήμητρα δείχνουν να έχουν πέσει σε κάποιες αντιφάσεις ως προς την χρονολογική σειρά των γεγονότων εκείνου του Κυριακάτικου πρωινού της 21ης Μαρτίου 2021.

Εν προκειμένω, κρίσιμες και καθοριστικές θεωρούνται οι διαπιστώσεις των ιατρών και νοσοκόμων του «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου, όπου το μωρό έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μεσημέρι.

Βάσιμα τονίζεται ότι έχουν προχωρήσει σε σωστή εκτίμηση της ώρας που το παιδί έχασε τη ζωή του.

Υπενθυμίζουμε ότι την μοιραία μέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου, η Τζωρτζίνα και η Iριδα κοιμήθηκαν στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Οι δύο αδελφές είπαν ότι το βρέφος έκλαψε στις 7.30 το πρωί και πήγε η Ρούλα στο δωμάτιο να το φροντίσει, όπου σύμφωνα με την αδελφή της έμεινε μόνο 30 δευτερόλεπτα…

Οι αντιφάσεις – που εκτιμώνται και ως παραπλανήσεις – έχουν αναλυθεί εύστοχα από το την ΕΛΑΣ. Επί παραδείγματι, είπε ψέμα η Ρούλα ότι υπολογίζεται ο θάνατος της Iριδας μεταξύ 8–9 το πρωί – επικαλούμενη προσδιορισμό που δήθεν της ανέφερε η ιατροδικαστής κ. Τσιόλα. Η τελευταία έχει διαρρεύσει, σύμφωνα πάντα με το pelop.gr, ότι δεν είπε κάτι τέτοιο στη μητέρα του βρέφους.

Αλλά και η αδελφή της, Δήμητρα, μπέρδεψε τις ώρες. Αρχικά, είχε πει ότι βρήκε νεκρό στην κούνια το μωρό στις 10.30 το πρωί, κάτι που «διόρθωσε» λέγοντας ότι το συμβάν έγινε μία ώρα αργότερα.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pVMmZCo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη