Συγκλονίζει η σύζυγος του Αντώνη Συκάρη, «το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Αντώνη Συκάρη, «το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί»

Η σύζυγος του Αντώνη Συκάρη, Καλλιόπη, μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της στο βουνό των Ιμαλαΐων, σε μία απώλεια που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Ο Αντώνης Συκάρης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης. Ήταν πολύ γνωστός, αγαπητός σε όλους και ο καλύτερος ορειβάτης της χώρας. Η σύζυγός του, Καλλιόπη, είχε καταλάβει τι γινόταν.

Μιλώντας στον Alpha, αποκάλυψε πως είχε αντιληφθεί οτι δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Για τον θάνατό του, είπε πως «ήταν το καλύτερο τέλος», καθώς και ο ίδιος θα ήθελε να φύγει σε ένα τέτοιο σημείο.

«Θα ήθελα να μείνει εκεί, γιατί αυτό αγαπούσε και αυτό θα ήθελε και εκείνος. Είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε να κάνει ένα βουνό σε ορειβάτη. Είναι το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί για εκεί. Ήξερε πόσο επικίνδυνο είναι και σίγουρα αν ήθελε να φύγει από την ζωή, θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για το αν είχε αντιληφθεί την κατάστασή του, απάντησε: «Μα το ήξερα, είχαμε μιλήσει και πιο πριν και μου έλεγε: "δεν είμαι καλά" και οτι "είμαι πάρα πολύ εξαντλημένος". Δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν είχε άρθρωση ολόκληρη. Είχε εξαντληθεί και για αυτό έφυγε».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/xOo7T0u
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη