Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (βίντεο)

Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (βίντεο)

Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζει σήμερα Πέμπτη, την κατάθεσή της, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η πρώτη από τις γυναίκες που καταγγέλλει για βιασμό τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η υπεράσπιση του προφυλακισμένου ηθοποιού αναμένεται να συνεχίσει τις ερωτήσεις της στη μάρτυρα καθώς η εξέτασή της, που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, δεν ολοκληρώθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί η γυναίκα, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε σεξουαλικά το 2008 μέσα στο καµαρίνι του θεάτρου «Ήβη», όπου είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους, εξαναγκάζοντας την σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Ο Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό τελεσθέντα κατ΄ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014, σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/huWZ1SO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη