-->

Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (βίντεο)

Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (βίντεο)

Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζει σήμερα Πέμπτη, την κατάθεσή της, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η πρώτη από τις γυναίκες που καταγγέλλει για βιασμό τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η υπεράσπιση του προφυλακισμένου ηθοποιού αναμένεται να συνεχίσει τις ερωτήσεις της στη μάρτυρα καθώς η εξέτασή της, που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, δεν ολοκληρώθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί η γυναίκα, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε σεξουαλικά το 2008 μέσα στο καµαρίνι του θεάτρου «Ήβη», όπου είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους, εξαναγκάζοντας την σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Ο Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό τελεσθέντα κατ΄ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014, σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/huWZ1SO
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->