Παράθυρο άρσης της αναστολής για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Παράθυρο άρσης της αναστολής για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ο υπουργός Υγείας, δεν απέκλεισε εάν το επιτρέψει η πανδημία να υπάρξουν αλλαγές στην απόφαση για αναστολή.

Η πορεία της πανδημίας θα καθορίσει τις όποιες αποφάσεις για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τονίζοντας ότι δεν θέλει να δίνει παραπάνω ελπίδες και πως αυτή τη στιγμή, αυτό που έχει νομοθετηθεί είναι ότι παραμένουν σε αναστολή έως 31/12/2022.

«Αν τα δεδομένα της πανδημίας μπορούν να το επιτρέψουν, μπορούν να παρθούν αποφάσεις, αλλά αυτή τη στιγμή, αποτυπωμένη βούληση είναι ότι έως 31/12 θα είναι ''εκτός'' συστήματος και σε αυτό νομίζω η πολιτεία έχει τοποθετηθεί με την ψήφιση του αντίστοιχου νόμου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε ότι η απόφαση των εν λόγω υγειονομικών να παραμένουν ανεμβολίαστοι έναντι του κορονοϊού, είναι μια επιλογή που είναι λανθασμένη και που δεν συνάδει καθόλου με άτομο που θέλει να υπηρετεί την υγεία.

Δεν ανησυχούμε για το Πάσχα

Για το Πάσχα τόνισε ότι ακόμη και εάν υπάρξει μια αύξηση των δεικτών λόγω συγχρωτισμού, δεν είναι κάτι που ανησυχεί την κυβέρνηση. Απέρριψε τις επικρίσεις ότι η άρση μέτρων οφείλεται σε οικονομικούς λόγους, λέγοντας ότι αποτελεί πολιτική πρακτική σε ολόκληρη την Ευρώπη.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GACJH3V
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη