Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στο αίτημα διαζυγίου της Πισπιρίγκου: Οι αλλεπάλληλες κλήσεις από τη ΓΑΔΑ και η «φραγή» (βίντεο)

Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στο αίτημα διαζυγίου της Πισπιρίγκου: Οι αλλεπάλληλες κλήσεις από τη ΓΑΔΑ και η «φραγή» (βίντεο)

Την ώρα που «τρέχουν» οι έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, αίσθηση προκαλεί η απόφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου να κάνει αίτηση διαζυγίου - Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης

Τα πρώτα 24ωρα μετά τη σύλληψη της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποφάσισε μέσω του δικηγόρου της να ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη, με τον οποίο βρίσκονται σε διάσταση από το 2019.

Η απόφασή της προκαλεί ερωτηματικά, καθώς δεν συνάδει με τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει μετά τη σύλληψή της την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έμεινε «άφωνος» με την απόφασή της και σχολίασε σχετικά «εδώ ο κόσμος χάνεται...».

Την ίδια ώρα, διακινούνται πληροφορίες πως η 33χρονη προσπαθούσε ξανά και ξανά να επικοινωνήσει μέσα από τη ΓΑΔΑ - όπου παραμένει κρατούμενη - με τον πρώην άνδρα της, έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε εκείνος φέρεται να έκανε «φραγή» κλήσεων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου του τηλεφώνουσε από το καρτοτηλέφωνο, ενώ - όταν εκείνος έκανε φραγή - ζητούσε από φίλους του ζευγαριού να μεταφέρουν στον Μάνο Δασκαλάκη να βγάλει τη φραγή για να της απαντήσει.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/HJkRTn6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη