Λίστα με αγωγές πολλών χιλιάδων ευρώ σε δημοσιογράφους είχαν ετοιμάσει Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης (βίντεο)

Λίστα με αγωγές πολλών χιλιάδων ευρώ σε δημοσιογράφους είχαν ετοιμάσει Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, οι οποίοι φέρονται να είχαν συντάξει λίστα με ονόματα δημοσιογράφων και ΜΜΕ από τα οποία θα διεκδικούσαν χρήματα μετά από αγωγές που θα κατέθεταν.

«Μέχρι πριν λίγο καιρό μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε όλη αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων.

Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε, καθώς δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από δημοσιογράφους ή παρουσιαστές.

Οι δυο τους είχαν καταρτίσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και πίστευαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την στιγμή που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος» πρόσθεσε.

«Είχαν κάνει λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Για παράδειγμα, στη λίστα ο Γιώργος Λιάγκας ήταν για 500.000 ευρώ. Αυτό το κουβέντιαζαν με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες.

Όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν πάνω-κάτω περίπου στις 500.000 ευρώ» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/S6xVepK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη