Περίπατο πήγαν τα μέτρα το Πάσχα: Άφαντο το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Περίπατο πήγαν τα μέτρα το Πάσχα: Άφαντο το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες των πολιτών ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα κατά της πανδημίας σε ολόκληρη την χώρα.

Μια εβδομάδα νωρίτερα από την κατάργηση των μέτρων κατά της πανδημίας του covid-19 μάσκες και πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης «πήγαν περίπατο». Υπενθυμίζεται ότι η άρση των πιστοποιητικών θα τεθεί σε ισχύ 1η Μαΐου.

Εκατοντάδες χιλιάδες ήταν εκείνοι που έφυγαν από την Αττική προκειμένου να περάσουν τις ημέρες το Πάσχα στην επαρχία ή κάποιο νησί. Τα μαγαζιά ήταν έτοιμα να υποδεχτούν τους πολίτες, ωστόσο λόγω των ημερών πολλά ήταν εκείνα τα οποία δεν ζητούσαν την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης από τους πελάτες, με αποτέλεσμα στους εσωτερικούς χώρους να δημιουργείται μεγάλος συνωστισμός αφού στα μαγαζιά εισερχόταν εμβολιασμένοι και μη. Αξιοσημείωτο είναι δε ότι παρότι υπήρξαν αρκετές παραβάσεις οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες ήταν ελλιπείς έως ανύπαρκτοι.

Από την πλευρά του ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ τονίζουν ότι οι αλλεπάλληλες παραβάσεις στον κλάδο τους μόνο αρνητικά μπορούν να τους επηρεάσουν, την στιγμή που προσπαθούν να πάρουν μία ανάσα με την έναρξη της τουριστικής περιόδου.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wyimeLG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη