Μίνα Ορφανού: Ποιος είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος; (βίντεο)

Open

«Κάθε φορά που συνεργαζόμουν με κάποιον ηθοποιό, έμπαινα στο ίντερνετ να δω ποιος είναι γιατί δεν τους ξέρω», δήλωσε η Μίνα Ορφανού σε πρόσφατη συνέντευξή της στην τηλεόραση τονίζοντας ότι δεν ξέρει ποιος είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις της για τον χώρο της τηλεόρασης τονίζοντας ότι «δεν πέφτει από τα σύννεφα».

Στην ερώτηση για την αποχώρηση της κ. Λαμπρόγιαννη από την παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο η Μίνα Ορφανού δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν ξέρει ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πένυ Καβέτσου η ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Πέτρο Φιλιππίδη, την επίθεση που δέχτηκε μια φίλη της και όχι μόνο.

«Άφησα το χώρο της υποκριτικής επειδή δεν ήθελα να πληρώνομαι με ποσοστά. Ο χώρος δεν είναι καθαρός, έχω δει πολλά που δεν μου άρεσαν. Ο ηθοποιός δεν πρέπει να προσβάλει ούτε χοντρούς, ούτε διεμφυλικούς. Με ενοχλεί όταν ένας ηθοποιός ντύνεται γυναίκα για ένα ρόλο, γίνεται καρικατούρα και με προσβάλει», είπε αρχικά η Μίνα Ορφανού.

Η Μίνα Ορφανού είπε στη συνέχεια: «Φίλη μου διεμφυλική δέχτηκε επίθεση από μαθητές σχολείου. Τη χτύπησαν, την έπιασαν από το λαιμό, την έφτυσαν και ο διευθυντής τους είπε να το κάνουν. Καλέσαμε την αστυνομία, ήρθαν και έβαλαν χειροπέδες στη φίλη μου. Τα διπλώματα είναι χαρτί υγείας, δεν μου λένε τίποτα. Ηθοποιός δεν δέχτηκε να παίξει μαζί μου, λέγοντας δεν παίζω με τοιούτους. Αν είχα μούσια και με έλεγαν Χρήστο δεν θα είχαν πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Μίνα Ορφανού απάντησε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να με σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Είδα έναν άψογο άνθρωπο απέναντί μου. Δεν πέφτω από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις, αυτά πάντα γινόντουσαν ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν είναι λίγα τα αγ΄όρια που τις στέλνουν μηνύματα λέγοντα΄ς της «γνώρισέ μας σε αυτούς και εμείς θα κάνουμε τα πάντα».

Κλείνοντας, η Μίνα Ορφανού αναρωτήθηκε: «Ποιος είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος; Κάθε φορά που συνεργαζόμουν με κάποιον ηθοποιό, έμπαινα στο ίντερνετ να δω ποιος είναι γιατί δεν τους ξέρω».

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Yteuw9m
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη