Η εικόνα της ημέρας: Πήγαν στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο με σουγιάδες

Η εικόνα της ημέρας: Πήγαν στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο με σουγιάδες

H εικόνα της ημέρας έρχεται από το προσυνέδριο της ΝΔ, στο Ηράκλειο, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία πολλοί πήγαν στο συνέδριο κουβαλώντας ο καθένας τον δικό του σουγιά. Ο κάθε σουγιάς μάλιστα, έχει μαζί του και ένα χαρτάκι. Αυτό γράφει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Όλοι αναγκάστηκαν να αφήσουν τους σουγιάδες για να περάσουν στα ενδότερα και τώρα πρέπει να θυμηθούν να επιστρέψουν για να τους πάρουν.

Το κουτί δίπλα στο μηχάνημα, που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Λίντο, προκειμένου να ελέγχονται οι εισερχόμενοι στο κλειστό γυμναστήριο γέμισε.

Οι αστυνομικοί καλούσαν τους πολίτες να αφήσουν μεταλλικά και άλλα αντικείμενα προκιμένου να μπουν στην αίθουσα και αίσθηση προκάλεσε το πόσοι μικροί σουγιάδες μαζεύτηκαν στο κουτι! Ο κάθε σουγιάς φέρει το όνομα του κατόχου, ώστε με τη λήξη των εργασιών, ο καθένας να τον πάρει και να φύγει.

Η εικόνα αλιεύτηκε από το ekriti.gr και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BJdf0yp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη