-->

Έκανε ήδη αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου - Πλησιάζει η ώρα της κατάθεσης για τον Δασκαλάκη

Έκανε ήδη αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου - Πλησιάζει η ώρα της κατάθεσης για τον Δασκαλάκη

Οι Ραγδαίες είναι οι αναφορές στην υπόθεση της πατρινής -μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Ρούλας Πισπιρίγκου , λίγες ώρες μετά την προσωρινή φυλάκισή της σε ειδικό χώρο στον Κορυδαλλό.

 

Το παρασκήνιο, κατά την 9ωρη απολογία της στην ανακρίτρια Αθηνών, είναι μεγάλο και με στιγμές «ανατροπής» στην εξέλιξη των πραγμάτων, σε σχέση με το δεδομένο που είχαν, ότι δηλαδή η άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από την πρόθεση στην περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας. την οδηγούσε στο κελί!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr , οι δικηγόροι της, γνωρίζοντας το τι ακριβώς ελέχθη στην ανακρίτρια, ήδη έχουν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης της πελάτισσάς τους κατηγορούμενης, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό. Κι έχουν σοβαρούς λόγους να το πιστεύουν! Ακόμα κι αν τυπικά το αίτημα δεν έχει κατατεθεί, είναι θέμα ωρών ή ολίγων ημερών αυτό να υποβληθεί!

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες της «Π», μετά τα στοιχεία του υπομνήματος ότι την ώρα που επήλθε ο θάνατος του παιδιού στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν ήταν στον θάλαμο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι συνήγοροι υπεράσπισης διαπίστωσαν. Όπως άρχισε να κάμπτεται η ανακρίτρια, σε σημείο τέτοιο, που όπως περιγράφεται στην «Π», στο τέλος ήσαν σχεδόν βέβαιοι -κι αυτοί και η κατηγορούμενη- ότι δεν θα προφυλακιστεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους!

Ομως, η αναγκαιότητα να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα, εκτιμούν ότι δεν άφησε Ανακρίτρια και εισαγγελέα να «ξεπεράσουν» τόσο εύκολα το κατηγορητήριο, οδηγούμενοι σε μία ομοφωνία μεν… αλλά στην ουσία «οριακή» απόφαση προφυλάξεως της μητέρας.

Από 'κει και μετά, η ψυχρή Ρούλα Πισπιρίγκου, για πρώτη φορά λύγισε και ξέσπασε πράγματι σε κλάματα.Ήταν η στιγμή που φώναξε… «είναι άδικο, χωρίς στοιχεία, να μπω στη φυλακή»!

Στον εισαγγελέα ο Μάνος Δασκαλάκης

Στην ανακρίτρια πηγαίνει την Τετάρτη ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης ώστε να δηλώσει παράσταση στην υπεράσπιση της κατηγορίας.

Και επίσημα εναντίον της συζύγου του για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας στρέφεται ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος την Τετάρτη πηγαίνει στην ανακρίτρια ώστε να δηλώσει παράσταση στην υπεράσπιση της κατηγορίας. Ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει πλέον την κατηγορία και πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου την Τζωρτζίνα.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/1zx0X8i
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->