Απίστευτο βίντεο: Τουρίστες εκτοξεύτηκαν στον αέρα όταν το σκάφος τους χτύπησε μια φάλαινα

Απίστευτο βίντεο: Τουρίστες εκτοξεύτηκαν στον αέρα όταν το σκάφος τους χτύπησε μια φάλαινα

Τουλάχιστον 6 τουρίστες τραυματίστηκαν όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν χτύπησε επάνω σε μια φάλαινα και εκτοξεύτηκε από τη θάλασσα. 

 

Το σκάφος έπλεε μέσα στον κόλπο του Μεξικού στην περιοχή Μπάχα και όταν συνάντησε την φάλαινα, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που πετάχτηκε στον αέρα με την πλώρη του να παίρνει γωνία τουλάχιστον 45 μοιρών.

Οι επιβάτες έφυγαν από τα καθίσματα τους και βρέθηκαν και εκείνοι στον αέρα ενώ ανάμεσα τους υπήρχαν και τρία ανήλικα παιδιά. Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους μόνο δυο ενήλικες έχει χρειαστεί να νοσηλευτούν.

Ο εκπρόσωπος του λιμενικού της Μπάχα Μπένζαμιν Γκαρσία είπε ότι οι χειριστές του σκάφους είναι πολύ πιθανόν να μην γνώριζε ότι από κάτω του βρισκόταν μια μεγάλη φάλαινα: «Το κήτος βγήκε με ορμή στην επιφάνεια και έσπρωξε το σκάφος και το τίναξε στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδικοί εικάζουν ότι το συγκεκριμένο σκάφος θα πρέπει να χτύπησε είτε σε γαλάζια φάλαινα, είτε σε κάποιον φαλαινοκαρχαρία, ένα κήτος που φημίζεται για το μεγάλο του μήκος.

{https://www.youtube.com/watch?v=iQO4hD_zj6E&t=1s}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/zK1M26B
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη