Εξέλιξη σοκ: Πρωταθλητής αγώνων ράλι ο 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Κύμης

Εξέλιξη σοκ: Πρωταθλητής αγώνων ράλι ο 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Κύμης

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός έπεσε από γέφυρα και προσγειώθηκε ανάποδα στο δρόμο.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Ιωνία ένας 19χρονος οδηγός αυτοκινήτου. Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του σπορ οχήματος ισχύος 250 ίππων που οδηγούσε, το οποίο κινείτο επί της Λεωφόρου Κύμης στο ύψος της Καποδιστρίου, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει τις προστατευτικές μπαριέρες και να βρεθεί ανάποδα στο δρόμο που περνούσε από κάτω.

Ο 19χρονος είχε αναδειχθεί Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Crosscar ΕΚΟ Racing Dirt Games το 2021 και στις αρχές του έτους είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους τελικούς του FIA Rally Star.

Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο ένα ακόμη νεαρό άτομο, το οποίο έχει τραυματιστεί σοβαρά.

{https://youtu.be/-hvi3wX1smM}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uDswXaZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη