Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία για την καταγγελία της ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ


Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ανάρτηση του Προέδρου του σωματείου Α.Ε. Κούκου Μ.Α.Σ. (η οποία αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες κι από λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας) όπου στην ουσία ¨καταγγέλλει¨ το κλίμα τρομοκρατίας που διαπίστωσε στον μεταξύ μας αγώνα αλλά και την αντιαθλητική συμπεριφορά του προπονητή και αθλήτριας της ομάδας μας.

      Όλα αυτά που καταγγέλλονται μας προκαλούν απορία γιατί για το συγκεκριμένο συμβάν για το οποίο αναφέρεται η αντίπαλη ομάδα, υπάρχει καταγεγραμμένο βίντεο όπως ακριβώς συνέβη (πριν μονταριστεί) και είναι στην διάθεση των αρμοδίων οργάνων, όταν και αν μας ζητηθεί ενώ και οι μαρτυρίες όλων των παρισταμένων τον διαψεύδουν πανηγυρικά. Προφανώς και δεν θα ρίξουμε το επίπεδο της ομάδος μας για να αποδείξουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό του προπονητή μας τα οποία είναι γνωστά στην κοινωνία της περιοχής μας όπως και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της αθλήτριάς μας που καταγγέλλεται και η οποία είναι μια άριστη επιστήμων.

     Από όσο γνωρίζουμε ισχύ σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση έχουν μόνο το φύλλο αγώνα που συντάσσει ο διαιτητής και η έκθεση του παρατηρητή αγώνα.

     Ελπίζουμε ότι ο κ. πρόεδρος της ΑΕ Κούκου όταν θα κληθεί από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές να απολογηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση του προπονητή και της αθλήτριάς μας να έχει στη διάθεση του πειστικά επιχειρήματα για να αποδείξει την αθωότητά του.

Εκ του Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη