Συνάντηση εργασίας είχε η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη

Συνάντηση εργασίας είχε η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου  με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα αιγιαλού -παραλίας και ανάπτυξης της παράκτιας ζώνης, ζωτικής σημασίας για το Δήμο Στυλίδας. Το Λιμάνι της Στυλίδας και η επέκταση των αλιευτικών καταφυγίων ήταν στα θέματα της ατζέντας και για τα οποία η Δήμαρχος ζήτησε τη στήριξη και τη συνδρομή του Υπουργείου στις κινήσεις που σχεδιάζονται και που γίνονται για την αναβάθμισή τους μέσω της υλοποίησης αντίστοιχων έργων.

Ο κ. Υπουργός εξέφρασε τη στήριξή του και διαβεβαίωσε τη δήμαρχο πως θα σταθεί αρωγός στη ρύθμιση των θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητάς του καθώς και στις προσπάθειες για την υλοποίηση των έργων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Επισημαίνεται ότι ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια έχουμε καταθέσει τις απόψεις μας και έχουμε υποβάλει μια σειρά προτάσεων που αφορούν στα πλεονεκτήματα που προκύπτουν για τον δήμο τόσο από τη ναυτιλία όσο και από την αξιοποίηση του παράκτιου δικτύου.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη