Αποκαλύπτει πρώην σύντροφος της Πισπιρίγκου: «Της είπα να χωρίσουμε και με απειλούσε»

Αποκαλύπτει πρώην σύντροφος της Πισπιρίγκου: «Της είπα να χωρίσουμε και με απειλούσε»

Μεταξύ άλλων ο πρώην σύντροφος της 33χρονης εξομολογήθηκε πως την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε να φτάσει στην εκκλησία 20 λεπτά.

Δεν σταματούν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα. Η 33χρονη προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε ότι η 33χρονη τον απειλούσε, όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

"Μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης, μου ζήτησε συγγνώμη για ένα δημοσίευμα που είχα κάνει. Ο Μάνος τη θεωρεί ένοχη την 33χρονη και μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό. Πλέον δεν το βάζω", είπε αρχικά ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

"Με την κατηγορουμένη τα είχαμε πριν τον Μάνο. Φερόταν στη σχέση λίγο περίεργα η Ρούλα. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο, δυόμιση μήνες, γύρισε και μου είπε αν είμαι σίγουρος πως θέλω να χωρίσουμε. Τότε της είπα ναι και μου είπε ότι θα πιάσει τον τάδε και θα του πει πράγματα που της έχω εμπιστευτεί. Και τότε τη ρώτησα αν με εκβιάζει και μου απάντησε, 'δεν σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ'".

Όσον αφορά στη μικρή Τζωρτζίνα, ο πρώην της Ρούλας Πισπιρίγκου εξομολογήθηκε πως "ήταν ένα παιδί πολύ δραστήριο, θα ερχόταν να σε έπαιρνε αγκαλιά, θα σου μίλαγε", ενώ στην κηδεία της 9χρονης υπογράμμισε, πως πρώτα είχε έρθει η σορός του παιδιού και μετά η 33χρονη μητέρα.

"Μετά από 10 με 20 λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα. Δεν την έλεγες και κλαμένη, ήταν λες και ερχόταν τυπική επίσκεψη".

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NxVGC5A
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη