Κατερινόπουλος για τα ένσημα του Δασκαλάκη και τα κωδικοποιημένα μηνύματα με Πισπιρίγκου, τι είπε για συλλήψεις (βίντεο)

Κατερινόπουλος για τα ένσημα του Δασκαλάκη και τα κωδικοποιημένα μηνύματα με Πισπιρίγκου, τι είπε για συλλήψεις (βίντεο)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία, ο οποίος έχει φωτίσει αρκετά την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, αυτή τη φορά κάνει λόγο για κωδικοποιημένα μηνύματα της Πισπιρίγκου και του Μάνου και πώς κάτι κρύβουν, ενώ αναφέρει ότι όλα είναι ανοιχτά για νέες συλλήψεις.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας σε Space στο Twitter, μίλησε για το «αξιοπερίεργο» με τα ένσημα του Μάνου Δασκαλάκη, το κωδικοποιημένο μήνυμα του στην Ρούλα Πισπιρίγκου και για συλλήψεις που ίσως έρθουν πριν ή μετά το Πάσχα.

Ο κ. Κατερινόπουλος, είπε πώς έπεσε στα χέρια του ένα χαρτί με τα ένσημα του Δασκαλάκη και ότι ο Μάνος τα τελευταία 9 χρόνια έχει μόνο 14 μήνες ένσημα.

Είπε χαρακτηριστικά, «Όταν έχει 3 παιδία και έχεις 14 μήνες ένσημα, και θες και κάποια έξοδα, μεγαλώματος παιδιών, αγοράς μικροφώνου που κάνει 3500 ευρώ, αγοράς μηχανής και λοιπά... Αυτό το χρήμα φαίνεται ότι υπήρχε από κάπου. Τώρα από πού υπήρχε, οφείλουν να το βρούνε

Στην συνέχεια ο κ Κατερινόπουλος τόνισε ότι «Θα βγουν κι άλλα στην επιφάνεια που κρύβει ο ένας για τον άλλον!», ενώ ανέφερε «και μη ξεχνάτε ότι η κατάθεσή του που στηρίζει τη Ρούλα αυτή τη στιγμή ο Μάνος, στην επίσημη κατάθεσή του, είναι ένα μήυμα που της στέλνει...ότι: "Κοίτα... εγώ δεν ανοίγω το στόμα μου! Κάτσε εκεί που είσαι και το στόμα μου δεν τον ανοίγω". Μήνυμα της έστειλε».

Συνέχισε λέγοντας για τον Μάνο και την «λαϊκή» κατανάλωση: «Από εκεί και πέρα βγαίνει και λέει για λαϊκή κατανάλωση στον κόσμο, αυτά τα οποία λέει: "Δώστε μου μισή ώρα να μπω στο κελί". Ε! Δεν δένουν αυτά τα πράγματα, είναι η μέρα με τη νύχτα!»

Στη συνέχεια έριξε «βόμβα» για συλλήψεις-προσαγωγές όταν του έγινε σχετική ερώτηση.

Χαρακτηριστικά είπε: «Εξαρτάται και τι άλλα στοιχεία θα προκύψουν από πλευράς ανακρίτριας. Οι αστυνομικές Αρχές από ότι ξέρω ασχολούνται με την υπόθεση της γιαγιάς στην Πάτρα. Αν προκύψουν κάποια άλλα στοιχεία από εκεί, ίσως να δούμε πολύ σύντομα συλλήψεις. Όλα είναι ανοιχτά! Και για πριν και για μετά το Πάσχα

Δείτε Βίντεο:



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/friF32h
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη