Συγκλονιστική μαρτυρία συγγενή του Σκαφτούρου: Θα μας σκότωναν όλους, ρίχνανε στο ψαχνό (βίντεο)

Συγκλονιστική μαρτυρία συγγενή του Σκαφτούρου: Θα μας σκότωναν όλους, ρίχνανε στο ψαχνό (βίντεο)

Για τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης μίλησε ο τραυματισμένος από δύο σφαίρες συγγενής του Γιάννη Σκαφτούρου.

Τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης ενάντια στον Γιάννη Σκαφτούρο και την οικογένειά του στο εξοχικό του σπίτι στα Σκούρτα της Βοιωτίας, το μεσημέρι της Δευτέρας, μίλησε συγγενής του θύματος που τραυματίστηκε και ο ίδιος με δύο σφαίρες από την επίθεση.

«Δύο σφαίρες έφαγα. Στα πόδια. Τρώγαμε πρωινό. Καθόμαστε στο τραπέζι. 12.00 ακριβώς. Από τον μαντρότοιχο που είχε εκεί πέρα πηδήξανε τρία άτομα, μπήκαν. Καθαρά ελληνικά μιλάγανε. Ήταν ψηλοί, γεροδεμένοι. Μας ακινητοποίησαν όλους. Γυναικόπαιδα, παιδιά. Δεν σεβάστηκαν τίποτα. Τι να πω τώρα. Ρίχνανε στο ψαχνό και όποιον πάρει ο χάρος. "Πέστε κάτω", "Πέστε κάτω όλοι" είπαν».

Μιλώντας στο Tlive, ο ίδιος ανέφερε πως δεν κατάλαβαν πως είχε τραυματιστεί και η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου. «Ευτυχώς έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Δεν ξέρουμε πως τραυματίστηκε, δεν κατάλαβε κανείς. Δεν το κατάλαβε κανείς, δυστυχώς. Είχαμε μαζευτεί για Πάσχα, είχαμε πάει την προηγούμενη μέρα, μας πήρε λίγο η ώρα παραπάνω, επειδή είναι και μακριά και οι στροφές είναι περίεργες, μου λέει η σύζυγος "θα ξαπλώσουμε και θα φύγουμε το πρωί". Είχαμε πιει κάτι παραπάνω.

Κοιμηθήκαμε, ξυπνήσαμε το πρωί, να φύγουμε. Λέει η γιαγιά (η μητέρα του Γιάννη) να μας κάνει κάτι τυροπιτάκια. "Καθίστε να φάτε και θα φύγετε" είπε. Ε, δεν προλάβαμε».

Και συνέχισε «Γυναικόπαιδα ήταν. Γυναίκες και παιδιά. Έχουμε και ένα νεογνό. Ασαράντιστο. Ήταν εκεί, το πήρε αγκαλιά η κόρη μου και έπεσε κάτω με τον άλλο της τον γιο. Το άλλο το παιδάκι έπαιζε με αυτοκινητάκι. Ο εγγονός μου ο μικρός, τριών ετών. Και είχα και μια εγγονούλα δώδεκα χρονών. Παίζανε. Γυναικόπαιδα. Οικογένεια. Γυναικόπαιδα. Δεν υπήρχε κανείς άντρας. Ήμουν εγώ και ο Γιάννης. Τα αγόρια του Γιάννη δεν ήταν εκεί όταν μπήκαν οι δράστες».

Ο ίδιος σημείωσε πως στο εξοχικό δεν υπήρχε καμία φρουρά και τόνισε «Θα μας σκότωναν όλους. Πήγαν να μας καθαρίσουν όλους. Όλους. Όλους. Ήμασταν τυχεροί που δεν θρηνήσαμε γυναίκες και παιδιά. Αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο. Τίποτα. Ο Γιάννης δεν είπε τίποτα όταν μπήκαν αυτοί μέσα. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα. Δεν έκανε τίποτα. Δεν είχε όπλο. Και δεν ανταπέδωσε. Αν ανταπέδιδε, καταλαβαίνετε τι θα γινόταν εκεί. Θα μας σκότωναν όλους. Θα μας σκότωναν όλους. Πάντως ήταν Έλληνες. Μιλούσαν καθαρά ελληνικά. Εγώ είδα τρεις. Πρέπει να ήταν πολλοί πάντως. Πρέπει να ήταν πολλοί. Εκτός από το "πέστε κάτω όλοι" είπα και "Γιάννη, Γιάννη"» πρόσθεσε ο συγγενής του Γιάννη Σκαφτούρου.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/J8xBZAw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη