Στόλισαν Επιτάφιο με τις εικόνες Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας στην Κρήτη

Στόλισαν Επιτάφιο με τις εικόνες Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας στην Κρήτη

Το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε του Ηρακλείου στόλισε τον φετινό του Επιτάφιο με μια εικόνα των τριών αδικοχαμένων παιδιών στην Κρήτη.

Μια εικόνα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας κοσμεί τον Επιτάγιο του μοναστηριού Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr o ηγούμενος Παντελεήμων, η προετοιμασία για τον επιτάφιο διήρκησε για πάνω από έναν μήνα, ενώ χρειάστηκαν τουλάχιστον 100.000 χάντρες και καρφίτσες για να στολιστεί.

Ο επιτάφιος είναι πολυθεματικός, κεντημένος με χιλιάδες χάντρες και καρφίτσες και με κεντρικό μήνυμα: «Θα τα πω ΟΛΑ στον Θεό». Εκτός από το έγκλημα στην Πάτρα με τα τρία νεκρά παιδιά, τον Επιτάφιο κοσμούν ακόμα η Σμύρνη, η Κύπρος, το Αφγανιστάν αλλά και ο Πόντος.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rbALupQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη