Βλαντίμιρ Πούτιν: Η εμφάνιση που «φούντωσε» τις φήμες για την υγεία του (βίντεο)

Βλαντίμιρ Πούτιν: Η εμφάνιση που «φούντωσε» τις φήμες για την υγεία του (βίντεο)

Η εμφάνιση του Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε την Μ. Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, προκάλεσε ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του Ρώσου ηγέτη.

Βίντεο και φωτογραφίες από τη σύσκεψη του Πούτιν με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού έχουν κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ το Κρεμλίνο ανέφερε ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν για να συζητήσουν τη στρατιωτική στρατηγική της Ρωσίας στη Μαριούπολη, μια κόμβική πόλη - λιμάνι στην Ουκρανία, όπου ο Ρώσος πρόεδρος έχει δηλώσει ότι «απελευθερώθηκε», πολλοί ήταν εκείνοι που επικεντρώθηκαν στο πώς έδειχνε ο Πούτιν.

Στις εικόνες, ο Πούτιν φαίνεται να κρατάει το τραπέζι ανάμεσα σε αυτόν και τον Σοϊγκού, καθώς και να σκύβει στην καρέκλα του.

Σύντομα διαδόθηκαν εικασίες ότι μπορεί να είναι σε κακή κατάσταση υγείας, αν και τους τελευταίους μήνες είχαν κυκλοφορήσει ξανά οι φήμες από το παρελθόν ότι ο Ρώσος ηγέτης μπορεί να πάσχει από κάποια ασθένεια, σημειώνει το newsweek.com.

Το Κρεμλίνο διέψευσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο Πούτιν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που σχετίζεται με καρκίνο του θυρεοειδούς, ανέφερε το διαδικτυακό μέσο The Moscow Times την 1η Απριλίου.

«Μόνο εγώ το βλέπω έτσι ή ο Πούτιν μοιάζει πραγματικά λιγότερο υγιής και γερός με κάθε μέρα του πολέμου;» έγραψε στο Twitter η Illia Ponomarenko, δημοσιογράφος του ιστότοπου The Kyiv Independent. «Μπορώ να δω μια δραστική διαφορά μεταξύ τώρα και των τελών του Φεβρουαρίου».

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 04 22 152326

Ο Άντερς Ασλούντ, Σουηδός οικονομολόγος και πρώην σύμβουλος της Ουκρανίας και της Ρωσίας, δήλωσε στην Daily Mail, πως το βίντεο δείχνει τόσο τον Βλαντιμίρ Πούτιν όσο και τον Σοϊγκού «καταθλιπτικούς και φαινομενικά σε κακή κατάσταση υγείας».

«Ο Σοϊγκού πρέπει να διαβάσει τα σχόλιά του στον Πούτιν και συλλαβίζει άσχημα, γεγονός που υποδηλώνει πως οι φήμες για την καρδιακή προσβολή του είναι πιθανές. Κάθεται άσχημα».

Παρόμοια είναι και η εκτίμηση του καθηγητή Έρικ Μπάτσι, ειδικού στη γλώσσα του σώματος από το Texas Tech University, που δήλωσε στην Sun Online: «Είναι ένας εκπληκτικά αποδυναμωμένος Πούτιν σε σύγκριση με τον άνθρωπο που βλέπαμε ακόμη και πριν από λίγα χρόνια. Ένας υγιής πρόεδρος δε θα χρειαζόταν να στηρίζεται με το χέρι του για να κρατηθεί όρθιος και δε θα ανησυχούσε για το αν θα κρατούσε και τα δυο του πόδια στο έδαφος» 

{https://www.youtube.com/watch?v=DyjJD16gtEc}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/F4jIDZc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη