Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας - Τα επόμενα βήματα

Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας - Τα επόμενα βήματα

Άνοιξε το μνήμα της 9χρονης Τζωρτζίνας και οι αρχές πήραν στα χέρια τους το tablet, το οποίο ετάφη με το παιδί με πρωτοβουλία της μητέρας του Ρούλας.

 

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου 9/4, με παρόντες εισαγγελέα Πρωτοδικών, την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικούς και συγγενείς της μικρής. Νωρίτερα, ιερέας του ιερού ναού τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη της.

Στη συνέχεια αστυνομικοί παρέλαβαν το tablet που πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

Σύμφωνα με την ανακρίτρια, το tablet ενδέχεται να περιέχει κρίσιμες πληροφορίες που θα φωτίσουν αθέατες πλευρές της υπόθεσης των θανάτων των τριών κοριτσιών και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο έφτασε η κεταμίνη στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μπορεί να εξεταστεί ιστορικό αναζητήσεων στο Διαδίκτυο, διαγραμμένα μηνύματα και επαφές, δεδομένα από κάμερες και άλλες πληροφορίες που δεν μπορούν να διαγραφούν από τον χρήστη ακόμα και εάν έχει προκαλέσει φθορές στο tablet.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/CLKs12y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη