Η ιστορία πίσω από το σημείωμα - αίνιγμα στην πόρτα του σπιτιού της Πισπιρίγκου

Η ιστορία πίσω από το σημείωμα - αίνιγμα στην πόρτα του σπιτιού της Πισπιρίγκου

Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, ένα μυστηριώδες μήνυμα έχει αφήσει κάποιος στην πόρτα.

Μέσα από την εκπομπή του MEGA η Αγγελική Νικολούλη, αναζήτησε και βρήκε τη γυναίκα πίσω από το μυστηριώδες μήνυμα σε μία γάζα, κολλημένο στην εξώπορτα της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, έγραφε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα. Συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω».

Οι δηλώσεις της γυναίκας για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Εγώ το έγραψα το σημείωμα πάνω στη γάζα που είδατε έξω από το σπίτι της. Ήταν ένας τρόπος αντίδρασής μου γιατί δε θέλω να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Αυτό που εννοούσα είναι πως εάν εγώ τότε δεν την είχα σώσει, δε θα είχε πάρει και τρεις ψυχές. Η Ρούλα τα είχε με ένα παιδί τότε.

Εκείνος κάποια στιγμή της ανακοίνωσε ότι θέλει να τη χωρίσει. Η Ρούλα τρελάθηκε και είπε το ψέμα με τον καρκίνο. Τότε είναι που έκανε την απόπειρα. Την έπαιρνα τηλέφωνο να δω πως είναι, δεν το σήκωνε με τίποτα. Την επόμενη ημέρα πήγα στο σπίτι της, μπήκαμε με τον θείο της και τη βρήκαμε τέζα στο κρεβάτι με τα χάπια δίπλα της. Λίγο μετά ήρθε και η μητέρα της…

Τη μάνα της και την αδερφή της δεν την είχα δει εκείνο το διάστημα γιατί η αδερφή της δεν έχει θέλει να έχει καθόλου σχέση με τη Ρούλα…"το έχει ξανακάνει είπε η μητέρα της". Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της έκαναν πλύση στομάχου» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα στο «Φως στο Τούνελ».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/EMNeOn3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη