Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, δεν αξίζουν…»

Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, δεν αξίζουν…»

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα στα νέα κορίτσια.

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα θέλησε να στείλει στα νεαρά κορίτσια η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεση με βιτριόλι, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, αλλά και με τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή» αναφέρει η Ιωάννα στην πρώτη της ανάρτηση στο Instragram.

insta1

 insta2



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/M3gH74w
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη