Αποκάλυψη για τις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου, έψαχνε κεταμίνη και αναισθητικές ουσίες (βίντεο)

Αποκάλυψη για τις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου, έψαχνε κεταμίνη και αναισθητικές ουσίες (βίντεο)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για κεταμίνη και αναισθητικές ουσίες. 

Τα σχετικά στοιχεία, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που έκανε γνωστή την είδηση, προέρχονται από την έρευνα στο κινητό της κατηγορούμενης.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι «Κατά τις ημερομηνίες 11/04/22 και 12/04/22 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εγκληματολογική εξέταση των δεδομένων του υπολογιστικού νέφους (cloud) για το διασυνδεδεμένο λογαριασμό με ονομασία «tanalias219@gmail».

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικτυακής εγκληματολογικής εξέτασης παρακάμφθηκε ο μηχανισμός επαλήθευσης δύο παραγόντων (2FA) και επαναπροσδιορίστηκε ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού».

«Εντοπίστηκαν από τη δραστηριότητα του λογαριασμού: 27 εγγραφές που αφορούν τη μηχανή αναζήτησης Google και περιέχουν αναφορές σε ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο. Το εύρος ημερομηνιών αφορά την περίοδο από 12/01/22 έως 30/03/22», σημειώνει η εφημερίδα ΜΠΑΜ, αναφέροντας ότι οι σχετικές αναζητήσεις αφορούσαν στον όρο κεταμίνη.

«Οι υπόλοιπες εγγραφές αφορούν επισκέψει τους χρήστη σε ιστοτόπους με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο. Ενδεικτικά παρατίθεται μέρος του περιεχομένου ιστότοπου με τίτλο "Αναισθητικά φάρμακα – Vasiliadis Medical Books", τον οποίο ο χρήστης επισκέφτηκε την 17/01/22, όπου μεταξύ άλλων εμπεριέχεται ο όρος κεταμίνη», προσθέτει η εφημερίδα ΜΠΑΜ.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FMuzcgl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη