Ντοκουμέντα από τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο (εικόνες, βίντεο)

Ντοκουμέντα από τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο (εικόνες, βίντεο)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε στο διαδίκτυο αναισθητικές ουσίες, την ώρα που η 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα ήταν ακόμη καλά στην υγεία της.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις «ένοχες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τις 12 Ιανουαρίου του 2022 μέχρι και τις 30 Μαρτίου, οπότε και συνελήφθη, η 33χρονη μητέρα προχώρησε σε 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων.

Μάλιστα, οι αναζητήσεις της, όπως σημειώνεται, είναι πραγματικά ασυνήθιστες για κάποιον άνθρωπο που δεν είναι γιατρός ή δεν ασχολείται με τη φαρμακολογία, καθώς είναι αρκετά εξειδικευμένες.

 Το πρώτο ντοκουμέντο έρχεται από την περίοδο 12 με 16 Ιανουαρίου όταν η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με όλους τους γιατρούς, δεν είχε ακόμη κανένα πρόβλημα υγείας. Όπως φαίνεται στην εικόνα - από σχετικό ρεπορτάζ του Mega - αναζητεί «αναισθητικά φάρμακα».

 nnn

Στις 17 Ιανουαρίου, πάλι, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητά έναν εκδοτικό οίκο για βιβλία που σχετίζονται με αναισθησίες.

Μάλιστα, στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες που είχε επισκεφθεί υπάρχουν αναφορές σε χρήση κεταμίνης.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως η κεταμίνη σε μεγάλες δόσεις μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας ή ακόμα και να επιφέρει τον θάνατο.

 ξξ

Στις 26 Ιανουαρίου, τέλος, κι ενώ πλέον η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου «παίρνει» διαφήμιση από τη Google για προϊόντα τύπου κεταμίνης, αλλά ακόμα και την ίδια την κεταμίνη.

Θα πρέπει, ωστόσο, να διευκρινιστεί πως δεν έχει γίνει γνωστό τι αναζητήσεις είχε κάνει προκειμένου να τις εμφανίσει η Google τις εν λόγω διαφημίσεις.

 

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9iAGwqm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη