-->

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για την Τζωρτζίνα, «η μάνα του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού» (βίντεο)

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για την Τζωρτζίνα, «η μάνα του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού» (βίντεο)

Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία, που αν επιβεβαιωθεί θα αλλάξει τα δεδομένα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα και αφορά το θέμα με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με μάρτυρα, ο οποίος βρίσκεται στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, η μητέρα του Μάνου είχε κάνει ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την μικρή Τζωρτζίνα, καθώς έβλεπε μελανιές στο σώμα του παιδιού.

Σύμφωνα πάντα με τον Ant1, ο μάρτυρας είπε επίσης ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αποκόψει την οικογένεια του Μάνου και ότι το παιδί η γιαγιά (μητέρα Μάνου) όταν ήταν παραπληγικό το είχε δει μόνο μια φορά.

Μάλιστα το άτομο που μίλησε στον ant1, αποκάλυψε κάποιες συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την Τζωρτζίνα και τον «τρόμο που ζωγραφιζόταν στο πρόσωπό της, όταν έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι της».

Τι είπε ο μάρτυρας:

«Γνωρίζω την γιαγιά του και η γιαγιά του έλεγε πάρα πολλά… Μου έλεγε ότι είχανε δύο χρόνια να δουν την οικογένεια, ότι δεν είχαν σχέσεις, τους είχε αποκλείσει η Ρούλα, τους είχε αποκόψει από παντού. Δεν ήθελε κανέναν, δεν ήθελε επαφές.

Ο Μάνος ξέρω, όταν ήταν παραπληγική η Τζωρτζίνα, το είχε πάει το παιδί μια φορά στη μαμά του, το οποίο παιδί, όντας παραπληγικό δεν ήθελε να φύγει απ' τη γιαγιά όταν άκουσε ότι θα φύγεις τώρα με τον μπαμπά να πας στο σπίτι. Και με τα ματάκια του έδειχνε τρόμο, δεν ήθελε να φύγει.

Από τότε που ήταν εννέα μηνών η Τζωρτζινούλα -αυτά που έχουμε πάθει, που έκανε- η μαμά του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, ανώνυμα, γιατί τους φοβόταν. Όλη την οικογένεια (φοβόταν).

Έβλεπε μελανιές στο παιδάκι. Στα χεράκια του και στα πλευ΄ρα του. Το είχε πει με κάποιο τρόπο στο περιβάλλον του Μάνου, στον Μάνο και επειδή αυτή τον χειραγωγούσε τον Μάνο, (τον) έφερνε στα μέτρα της, τον είχανε γυρίσει εντελώς ενάντια στη μάνα και στον πατέρα του. Δεν δεχόταν κουβέντα γι' αυτή, για τη Ρούλα.

{https://www.youtube.com/watch?v=mRTmRe8kNnU&ab_channel=Zappitshow}from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1I7lJZn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->