Ουκρανία: Νεοναζί μισθοφόροι του Πούτιν κόβουν τα αυτιά των «εχθρών» και τα κρατούν ως τρόπαιο

Ουκρανία: Νεοναζί μισθοφόροι του Πούτιν κόβουν τα αυτιά των «εχθρών» και τα κρατούν ως τρόπαιο

Σύμφωνα με πληροφορίες η οργάνωση «Rushich» έχει διασυνδέσεις με τον ιδιωτικό στρατό του Πούτιν, «Wagner».

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun», οι νεοναζί μισθοφόροι της «Rusich», έχουν ήδη αναπτυχθεί σε περιοχές της Ουκρανίας. Εκτός από τους βιασμούς γυναικών και τις εν ψυχρώ δολοφονίες Ουκρανών, υπάρχει μία πολιτοφυλακή του Πούτιν, με διασυνδέσεις στον ιδιωτική παραστρατιωτική οργάνωση του Ρώσου προέδρου, «Wagner», που εφαρμόζει την μέθοδο του ακρωτηριασμού για να δείξει ότι έχει νικήσει τον εχθρό.

Το επίμαχο δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές των Times του Λονδίνου, υποστηρίζει ότι υπάρχει φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει μέλη της «Rusich», σε μια περιοχή όπου οι δυνάμεις του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου αναμένεται να προχωρήσουν σε επίθεση μέσα στις επόμενες ημέρες.
Η «Rusiαh», που έχει διασυνδέσεις με την ομάδα μισθοφόρων του Κρεμλίνου, «Wagner», ιδρύθηκε στην Αγία Πετρούπολη το 2014 από τον 30χρονο Αλεξέι Μιλκακόφ, ο οποίος εκπαιδεύτηκε ως αλεξιπτωτιστής στον ρωσικό στρατό, και τον 33χρονο Γιαν Πετρόβσκι.

3

Η ομάδα των Ρώσων νεοναζί έγινε γνωστή συμμετέχοντας το 2014 στις μάχες που διεξήχθησαν στην ανατολική Ουκρανία μεταξύ φιλορώσων ανταρτών και Ουκρανών στρατιωτών.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Times», o ιδρυτής της ομάδας Rusich δημοσίευσε φωτογραφίες στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Vkontakte» που τον απεικονίζoυν να κόβει τα αυτιά νεκρών Ουκρανών στρατιωτών. Ο Μιλτσάκοφ παραδέχτηκε επίσης χωρίς ενδοιασμούς πως ήταν νεοναζί και ότι «φτιαχνόταν» από τη μυρωδιά της καμένης ανθρώπινης σάρκας.

Στην ιστοσελίδα του στο ρωσικό μέσο κοινωνικό δικτύωσης «Vkontakte», ο ίδιος είχε ανεβάσει και μία φωτογραφία του, όταν ήταν έφηβος, να αποκεφαλίζει ένα κουτάβι.

ru4

Οι ιδρυτές της «Rusish», Μιλτσάκοφ και Πετρόφσκι, συναντήθηκαν για πρώτη φορά σ΄ένα πρόγραμμα της εθνικιστικής οργάνωσης «Ρωσικό Αυτοκρατορικό Κίνημα», όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun».
Στόχος τους είναι η κατάληψη της Νοβοροσίγια. Πρόκειται για την ονομασία που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι υπερεθνικιστές για τη νότια και την ανατολική Ουκρανία.

1

Υπενθυμίζεται ότι η «Wagner» με την οποία έχει διασυνδέσεις η ομάδα νεοναζί «Rusich» είναι ο ιδιωτικός στρατόw του Ρώσου προέδρου που αποτελείται από δέκα χιλιάδες επίλεκτους Ρώσους μισθοφόρους που έχουν εμπλακεί σε πολεμικές συγκρούσεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Επικεφαλής της οργάνωσης είναι ο Ντμίτρι Ούτκιν και χρηματοδότης ο έμπιστος του Πούτιν, Ρώσος ολιγάρχης Γεβγένι Πριγκοτσίν.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/WI5XQGT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη