Δεκαπεντάχρονος Ρώσος χαιρετά ναζιστικά προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων (Δείτε το βίντεο)

Δεκαπεντάχρονος Ρώσος χαιρετά ναζιστικά προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων (Δείτε το βίντεο)

Κατακραυγή του ανήλικου Ρώσου οδηγού που φαίνεται να χαιρετά ναζιστικά πανηγυρίζοντας τη νίκη του.

Σάλο έχει προκαλέσει ο ναζιστικός χαιρετισμός ενός δεκαπεντάχρονου Ρώσου οδηγού που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Karting FIA Junior, φορώντας μάλιστα το εθνόσημο της Ιταλίας.

Ο νεαρός αθλητής έλαβε μέρος στους αγώνες και πήρε τη νίκη στην Πορτογαλία, αλλά «αμαύρωσε» την επιτυχία του με την κίνησή του.

{https://twitter.com/AddictF2/status/1513505282663583751?s=20&t=Ma2BW4QvyeoDTgzURvwZVw}

Ο ίδιος έσπευσε πάντως αργότερα να απολογηθεί για το γεγονός, υποστηρίζοντας:

«Στεκόμενος στο βάθρο, έκανα μια χειρονομία που πολλοί αντιλήφθηκαν ως ναζιστικό χαιρετισμό» είπε ο Σεβεριούχιν. «Δεν είναι αλήθεια – ποτέ δεν υποστήριξα τον ναζισμό και τον θεωρώ ένα από τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Ο Σεβεριούχιν πρόσθεσε ότι λυπάται για τη σύγχυση – και είναι έτοιμος να δεχτεί κάθε τιμωρία που θα μπορούσε να του επιβληθεί. «Ξέρω ότι είμαι ανόητος» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είμαι έτοιμος να τιμωρηθώ. Αλλά παρακαλώ πιστέψτε ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση στις ενέργειές μου. Δεν υποστηρίζω τον ναζισμό ή τον φασισμό».

Η FIA έχει αρχίσει να εξετάζει το θέμα και αναμένεται τιμωρία του ανήλικου Ρώσου οδηγού.



from DNews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ROciXkY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη