Εθελοντική Διακονία Αστέγων: Το Μαξίμου βοήθησε το έργο της το Πάσχα

Εθελοντική Διακονία Αστέγων: Το Μαξίμου βοήθησε το έργο της το Πάσχα

Το έργο της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, μιας οργάνωσης με εξαιρετικό φιλανθρωπικό έργο και βοήθεια στον συνάνθρωπο βοήθησε τις ημέρες του Πάσχα το πρωθυπουργικό γραφείο.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της οργάνωσης δύο κυβερνητικά στελέχη, ο κ. Δημητριάδης και ο κ. Σταμάτης συνέδραμαν το δύσκολο έργο προσφοράς των ανθρώπων της ομάδας αυτής, τις ημέρες του Πάσχα.

Ο σύλλογος προσφέρει γεύματα σε συνανθρώπους μας που δε βρίσκεται κάτω από μια στέγη. «Χριστός Ανέστη. Πάσχα Κυρίου Πάσχα … Αυτές τις Άγιες ημέρες η Εθελοντική Διακονία Αστέγων δίνει για έβδομη συνεχή χρονιά γεύματα αστέγων ντελιβερι . Η Πασχαλινή Τράπεζα ένα πλήρες γιορτινό γεύμα αφιερωμένο από τον κ. Γρήγορη Δημητριάδη Γενικό γραμματέα του Πρωθυπουργού & από τον κ Γιώργο Σταμάτη Γενικό γραμματέα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε θερμά & ελπίζουμε στην συνέχεια της αγάπης αυτής ,σε πράξεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Κοινωνικού Γραμματισμου», σημειώνεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ιερέας π. Νικόλαος Χαμαμτζογλου και η Πρόεδρος, Κυριακή Φράγκου.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FMBAzta
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη