«Θέλω να πάω σπίτι μου»: Ραγίζει καρδιές η τετράχρονη μέσα από το καταφύγιο της Μαριούπολης (Βίντεο)

«Θέλω να πάω σπίτι μου»: Ραγίζει καρδιές η τετράχρονη μέσα από το καταφύγιο της Μαριούπολης (Βίντεο)

Viral έχει γίνει το συγκινητικό μήνυμα μιας τετράχρονης, που έχει εγκλωβιστεί σε καταφύγιο στην πολιορκούμενη από τις ρωσικές δυνάμεις, Μαριούπολη.

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το συγκινητικό μήνυμα ενός μικρο΄ύ κοριτσιού μέσα από καταφύγιο της μαρτυρικής Μαριούπολης. 

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Twitter ο επικεφαλής των διαπραγματευτών της Ουκρανίας στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία, Μικαϊλο Ποντόλιακ, το μικρό κορίτσι φαίνεται καταβεβλημένο και ιδιαίτερα θλιμμένο. 
Σ΄ύμφωνα με πληροφορίες, η  μικρή είναι κόρη μιας γιατρού και βρίσκεται μαζί με τη μητέρα της και πολλούς ακόμη αμάχους σε ένα από τα καταφύγια της χαλυβουργίας Azovstal της Μαριούπολης εδώ και εβδομάδες.{https://twitter.com/Podolyak_M/status/1515801630893088768?s=20&t=POxAirDljEN4Oj3p0tVBlA}
«Θέλω να πάω σπίτι μου», λέει η τετράχρονη Άλις, όπως εξηγεί ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Μ. Ποντόλιακ στην ανάρτησή του ενώ όπως ακούγεται στο βίντεο, το μικρό κοριτσάκι τονίζει την επιθυμία της να πει «γεια» στην αγαπημένη της γιαγιά.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Zxz2OaP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη