Πισπιρίγκου: «Θα ανατριχιάσει όλη η Ελλάδα αν μάθει ποιος ήταν ο εραστης της»

Πισπιρίγκου: «Θα ανατριχιάσει όλη η Ελλάδα αν μάθει ποιος ήταν ο εραστης της»

Πληροφορίες λένε ότι ο «πόλεμος» μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου , μετά την απόφαση του πατέρα των τριών κοριτσιών να μην στηρίξει την εν διαστάσει σύζυγό του, μόλις ξεκίνησε και έχει πολλά ακόμη επεισόδια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις με κάποιον άνδρα από την Πάτρα και όταν το έμαθε ο Μάνος και είπε ότι θα φύγει από το σπίτι, εκείνη τον απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει για να τον κρατήσει δίπλα της.

«Είχαμε βρεθεί μια φορά. Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια, φύγαμε με το αυτοκίνητο, με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει πώς φαίνεται ο Μάνος. Η Είπα είναι καλό παιδί. Με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει. Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο, στα μηνύματα μού είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά», δήλωσε στον ΑΝΤ1 φίλο του 30χρονου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο».

«Θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί ποιος ήταν ο εραστής»

Το ίδιο ανέφερε και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, υπάρχει πληθώρα μαρτυριών για τον φερόμενο εραστή της Ρούλας, αλλά και κάμερα η οποία έχει καταγράψει να μπει στο σπίτι της οικογένειας.

«Εκείνο το οποίο δεν λέγεται, δεν λέγεται κυριολεκτικά, γιατί θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί, ποιος ήταν αυτός που έστω και πρόσκαιρα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε τον μεγάλο καβγά με τον Μάνο», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/M4va5p0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη