Τρεις συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Παράνομα τυχερά παίγνια μέσω διαδικτύου σέρβιρε στους πελάτες του κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη, το οποίο εντόπισε η Αστυνομία την Τρίτη, 11 Απριλίου.

Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, η οποία επέφερε ακόμη ένα σημαντικό πλήγμα στον παράνομο τζόγο, συνελήφθησαν τρία άτομα και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και δύο πελάτες–παίκτες για, κατά περίπτωση, παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στο κατάστημα είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τη διενέργεια παράνομων διαδικτυακών τυχερών παιγνίων, ενώ η διαχείριση γινόταν μέσω κεντρικών μονάδων ελέγχου και διαχείρισης – server.

Κατά την έρευνα στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

20 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,

2 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές ως κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (servers) και 800 ευρώ.

Τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ το κατασχεθέν χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6tGWQzl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη