Χρήστος Σταϊκούρας: Το έργο της Δημιουργίας Ογκολογικής Κλινικής με Ακτινοθεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας προχωράει γρήγορα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό!

«Το έργο της Δημιουργίας Ογκολογικής Κλινικής με Ακτινοθεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας προχωράει γρήγορα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό!»

Το εξαιρετικά σημαντικό έργο «Ανέγερση νέου κτιρίου με αμφιθέατρο για την επέκταση της Ογκολογικής Κλινικής και την ένταξη του νέου Κέντρου Ακτινοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένου του Τμήματος Πυρηνικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας», προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.

Την τελευταία μόνο περίοδο, μετά από εξαιρετική συνεργασία των Υπουργείων Οικονομικών και Υγείας, του ΤΑΙΠΕΔ, της Αυτοδιοίκησης και της Διοίκησης της Υγειονομικής Περιφέρειας και του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, υλοποιήθηκαν οι κάτωθι ενέργειες:

1ηΟλοκλήρωση τελικού Διαγράμματος Κάλυψης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, με τους «κατά παρέκκλιση απαιτούμενους συντελεστές κάλυψης και δόμησης» και το προς απαλλοτρίωση τμήμα του γηπέδου – 25 Ιανουαρίου 2022.

2ηΟλοκλήρωση Προκαταρκτικής Μελέτης για το έργο – 25 Ιανουαρίου 2022.

3ηΟλοκλήρωση Τεχνικής Έκθεσης, αναφορικά με την άρση / ανάκληση της απαλλοτρίωσης και την κατά παρέκκλιση αύξηση των συντελεστών Δόμησης – 31 Ιανουαρίου 2022.

4ηΑίτημα Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για άρση της απαλλοτρίωσης – 01 Φεβρουαρίου 2022.

5ηΑπόφαση άρσης της απαλλοτρίωσης στο τμήμα του γηπέδου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας από το  Περιφερειακό Συμβούλιο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος – 03 Μαρτίου 2022.

6ηΈγκριση Προκαταρκτικής Μελέτης του έργου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας – 14 Μαρτίου 2022.

7ηΔιαβίβαση της Προκαταρκτικής Μελέτης του έργου στην 5η ΥΠΕ για Έγκριση – 16 Μαρτίου 2022.

8ηΈγκριση της Προκαταρκτικής Μελέτης του έργου από την 5η ΥΠΕ και αποστολή της στο Υπουργείο Υγείας – ΔΤΥ για τελική έγκριση – 18 Μαρτίου 2022.

9ηΈγκριση της Προκαταρκτικής Μελέτης του έργου από το Υπ. Υγείας – ΔΤΥ – 06 Απριλίου 2022.

Ο στόχος παραμένει σταθερός και είναι απολύτως εφικτός: Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού να έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες προϋποθέσεις για την υλοποίηση αυτού του εμβληματικού για την περιοχή έργου.

2022-04-15 ΔΤ – Εξέλιξη Έργου Ογκολογικής Κλινικής

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη