Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Την Καρολάιν την αγαπούσα και την αγαπώ, τα πρώτα λόγια του στη δίκη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Την Καρολάιν την αγαπούσα και την αγαπώ, τα πρώτα λόγια του στη δίκη

Ποτέ δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου» υποστήριξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθώς σήμερα ξεκίνησε ουσιαστικά η δίκη για τη δολοφονία από τον ίδιο της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Με διάλογο που είχε η πρόεδρος του δικαστηρίου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία από τον ίδιο της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει τη σύζυγό του προσθέτοντας ότι δεν υπήρχε καμία προμελέτη από τον ίδιο για το έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο διάλογος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την πρόεδρο του δικαστηρίου

Πρόεδρος: Αποδέχεστε ή όχι τις κατηγορίες;

Κατηγορούμενος: Ποτέ δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου. Την αγαπούσα και την αγαπώ Αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ από τη μέρα που τη γνώρισα .

Πρόεδρος: Έχετε πει ότι τελούσατε κατάσταση βρασμού;

Κατηγορούμενος: Αυτός είναι ο ισχυρισμός μου δεν υπήρχε προμελέτη κανένας όφελος η κέρδος από εμένα από αυτή την πράξη.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε στο δικαστήριο λίγο μετά τις 08:30 το πρωί της Τρίτης , καθώς σήμερα καταθέτουν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οι αστυνομικοί οι οποίοι κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν και να συλλάβουν το σύζυγο της.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την εξέταση του πρώτου μάρτυρα αστυνομικου ο οποίος περιγράφει όσα αντίκρυσε όταν μπήκε στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον ασφυκτικό θάνατο της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, και την θανάτωση με απαγχονισμό της σκυλίτσας που είχαν στο σπίτι.

Στην δίκη έχουν κληθεί συνολικά 14 μάρτυρες κατηγορίας μεταξύ των οποίων οι αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στο σπίτι του ζευγαριού



from DNews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0aWbzex
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη