Άρης: Σε «Άλκης Καμπανός» μετονομάζεται η θύρα των επισήμων

eurokinissi

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση, στέλνοντας παράλληλα και πολλαπλά μηνύματα, προχωρά η ΠΑΕ Άρης, με τη μετονομασία της θύρας των επισήμων σε «Άλκης Καμπανός».

Στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 3/4, 17:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, η θύρα των επισήμων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα μετονομαστεί σε θύρα «Άλκης Καμπανός».

Πρόκειται για μια πράξη, την οποία είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη εκδήλωση για τα 108 χρόνια ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης.

Η κίνηση θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του 19χρονου φίλου του Άρη που δολοφονήθηκε στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της 1ης Φλεβάρη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/wRaFi03
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη