Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου επιβεβαιώνει τη μήνυση για το τεστ πατρότητας: Όσα του είπε για τον Μάνο (βίντεο)

Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου επιβεβαιώνει τη μήνυση για το τεστ πατρότητας: Όσα του είπε για τον Μάνο (βίντεο)

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, επιβεβαίωσε την πρόθεση να κατατεθεί μήνυση εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη σε περίπτωση που ο τελευταίος προχωρήσει με το τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα.

«Αν επισημοποιηθεί η δήλωση για το τεστ και η αμφισβήτηση στη συνέχεια θα γίνουν οι νόμιμες ενέργειες ως αντίδραση στην όποια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όθων Παπαδόπουλος, επιβεβαίωντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pelop.gr

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, «θα γίνει η μήνυση στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής της μνήμης των δύο μικρών κοριτσιών, που δεν βρίσκονται στη ζωή».

Ο Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ του πρώην πλέον ζευγαριού, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως έχει αποδεκτεί την άρνηση του Μάνου Δασκαλάκη να μιλήσουν, παρότι εκείνη πιθανότατα ακόμη το επιθυμεί.

«Αυτό είναι πέρα από τα όρια»

Σε ερώτηση για το τι τού είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις έμαθε για την κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη,  απάντησε χαρακτηριστικά:

«Αυτό είναι πέρα από τα όρια. Σε περίπτωση που γίνει τέτοια ενέργεια, θα λάβω εντολή για απάντηση».

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HR6Kbcx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη