ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ψάχνουν αντίδραση μέσω Κυπέλλου και θέλουν τελικό

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ψάχνουν αντίδραση μέσω Κυπέλλου και θέλουν τελικό

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 19:30 τον Ολυμπιακό στην «Τούμπα», για το πρώτο μεταξύ του παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετριούνται για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, με τους δύο αντιπάλους να έχουν βάλει στόχο την κατάκτηση του.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από την ήττα με 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη. Ο ΠΑΟΚ εκεί που δεν έχανε με τίποτα το 2022, έχει φτάσει τις 4 σερί ήττες. Ο «δικέφαλος του Βορρά», θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του. Σίγουρα δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Βιεϊρίνια, Μιχάι και Ελ Καντουρί.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την Κυριακή την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων». Οι «ερυθρόλευκοι», προβληματίζουν με την απόδοση τους στα πλέι οφ και γενικά στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχουν δείξουν καλό πρόσωπο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση. Κυρίως για να τους αφυπνίσει εν όψει του σημερινού αγώνα, αλλά και της δύσκολης συνέχειας.

Ο Πορτογάλος προπονητής, δεν θα έχει στη διάθεση του τους, Φορτούνη, Αγκιμπού Καμαρά και Βαλμπουενά. Επιστρέφει ο Μαντί Καμαρά.

Ο Παναθηναϊκός, στο άλλο ζευγάρι, επικράτησε 1-0 της Λαμίας και είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ARzPh1l
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη