Πτώματα ανακαλύφθηκαν σε αγωγό κοντά στο Κίεβο - Μάνα αναγνώρισε τον γιο της από τα παπούτσια

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανατριχιάζουν τα όσα μετέδωσε ο Γαλλικός Πρακτορείου, ο οποίος αντίκρισε πτώματα σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Κίεβο της Ουκρανίας.

 

Δύο πτώματα ανακαλύφθηκαν σήμερα σε αποχετευτικό αγωγό πρατηρίου καυσίμων σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Κίεβο. Πιο συγκεκριμένα, το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου κοντά στο χωριό Μπουζόβα, το οποίο είχε καταληφθεί από τους Ρώσους.

Το Γαλλικό Πρακτορείο είδε αστυνομικούς και στρατιωτικούς στο σημείο να χρησιμοποιούν ένα βυτιοφόρο για να αντλήσουν νερό από το εσωτερικό.

Τα θύματα έμοιαζαν να ήταν ντυμένα με πολιτικά ρούχα, όμως σύμφωνα με τους κατοίκους θα μπορούσαν να ήταν μέλη της άμυνας της περιοχής.

Μια γυναίκα πλησίασε στη σκηνή του εγκλήματος και αναγνώρισε το πτώμα από τα παπούτσια: «Ο γιος μου, ο γιος μου», κραύγασε.

Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο και περιμένει τις μονάδες εξουδετέρωσης ναρκών προτού ανασύρει τους σορούς.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2qit7BF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη