-->

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε φιλικό με τη Σαχτάρ το Σάββατο, για την στήριξη των προσφύγων

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε φιλικό με τη Σαχτάρ το Σάββατο, για την στήριξη των προσφύγων

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ το Σάββατο (9/4, 20:00) στο Καραϊσκάκης για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Τα έσοδα θα δοθούν στους πρόσφυγες.

Μία πολύ όμορφη κίνηση ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστό πως το Σάββατο (9/4, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε φιλικό αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και όλα τα έσοδα θα δοθούν στους πρόσφυγες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 20:00 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα υποδεχτεί την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ σε ένα διεθνή φιλικό αγώνα για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Πρόκειται για τον πρώτο από μία σειρά φιλικών αγώνων της ουκρανικής ομάδας με κορυφαίoυς συλλόγους στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας τους ή με απλό εισιτήριο αξίας 10 ευρώ. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των προσφύγων".

{https://twitter.com/olympiacosfc/status/1512157417836101637?s=20&t=CAy1uDe-vf-EoRsKlJy2Dw}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/njlAmri
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->