Πάτρα: Δόθηκε εντολή να ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το tablet

Πάτρα: Δόθηκε εντολή να ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το tablet

Εντολή για το άνοιγμα του μνήματος της 9χρονης Τζωρτζίνας με σκοπό να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο ετάφη το κοριτσάκι, έδωσε η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της.

Η δικαστική λειτουργός μετά την επίσημη επιβεβαίωση που έδωσε χθες ο πατέρας του παιδιού ότι η μητέρα τοποθέτησε στο φέρετρο το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, διέταξε το άμεσο άνοιγμα του τάφου για να αφαιρεθεί το αντικείμενο , το οποίο ταχύτατα θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν, κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Λίγες ώρες μετά την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος κατέθεσε ότι-πράγματι-μετά από επιθυμία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, στο μνήμα του παιδιού τους τοποθετήθηκε το τάμπλετ, η ανακρίτρια έδωσε τη σχετική παραγγελία.

Με την παραγγελία της ανακρίτριας άμεσα οι αρχές θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου και την αφαίρεση του συγκεκριμένου αντικειμένου το οποίο θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας.

H πληροφορία για το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με τη μικρή, δόθηκε από την εκπομπή «Φως στο τούνελ», αλλά η ανακρίτρια δεν μπορούσε να κάνει χρήση της, μέχρι να της παρουσιαστεί επισημώς στη δικογραφία.

Έτσι, μετά την επιβεβαίωση και επίσημη κατάθεση του πατέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο οποίος κατέθεσε ότι πράγματι μετά από επιθυμία της κατηγορουμένης στο μνήμα του παιδιού τους μπήκε το τάμπλετ η ανακρίτρια έδωσε την εντολή.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/fnjLXIu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη