-->

Πάτρα: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Πάτρα: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες από το μόνιτορ νοσηλείας της Τζωρτζίνας, το οποίο κατέγραφε τους σφυγμούς και τη λειτουργία της καρδιάς της.

 

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, έφερε στο "φως" ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Όταν η Τζωρτζίνα ήταν υπό την επιτήρηση γιατρών και χωρίς τη μητέρα της "οι σφυγμοί της Τζωρτζίνας είναι περίπου 90 το λεπτό, δηλαδή απολύτως κανονικοί. Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα χωρίς εκφορτίσεις, χωρίς νοσολογικά κύματα. Ο κορεσμός οξυγόνου περίπου 97% φυσιολογικός, χωρίς υποξυγοναιμία. Επιπλέον, οι αναπνοές, ρυθμικές, χωρίς μεταβολές, χωρίς βραδύνοια".

Αντίθετα, όταν ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου στο πλευρό της, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ντοκουμέντο, οι σφυγμοί της Τζωρτζίνας από 86 έπεφταν σε 61, οι αναπνοές της ήταν 11 ανά λεπτό και παρατηρείται κατάρρευση της καρδιακής λειτουργίας για περίπου 20 λεπτά.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν σημάδια δηλητηρίασης και στα νοσοκομεία της Πάτρας, όπου είχε νοσηλευτεί το κοριτσάκι, καθώς είχαν σημειωθεί ύποπτα συμβάντα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, είχε παρατηρηθεί διαστολή στις κόρες των ματιών της και υψηλός πυρετός, τα οποία "μαρτυρούν" τη χορήγηση κάποιας ουσίας, όπως η κεταμίνη που προκαλεί τέτοια συμπτώματα. Οι γιατροί έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα φάρμακα που χορηγούσαν στο παιδί δεν προκαλούσαν τέτοια συμπτώματα, συνεπώς όλα αυτά τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασματα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χορηγούσε για πολύ καιρό κεταμίνη ή και κάποια άλλη παρόμοια ουσία στη Τζωρτζίνα.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/bKIE1f2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->