Ιατροδικαστής καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Πισπιρίγκου για την κεταμίνη και την Τζωρτζίνα (βίντεο)

Ιατροδικαστής καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Πισπιρίγκου για την κεταμίνη και την Τζωρτζίνα (βίντεο)

Η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει δοθεί κεταμίνη πριν από δύο μήνες και να σχετίζεται με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, από τότε.

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων, πως «δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να δοθεί κεταμίνη πριν από μήνες και αυτή να σχετίζεται με τον θάνατο ενός ανθρώπου», απαντώντας έτσι στις αναφορές της πλευράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, πως είχε χορηγηθεί κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, δύο φορές, κατά την νοσηλεία της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως σημείωσε η ιατροδικαστής, πολλές φορές, η κεταμίνη δεν είναι αρκετή για να επιφέρει θάνατο, αλλά καθώς εξασθενεί τον οργανισμό και περιορίζει τα περιθώρια αντίδρασης, ενδέχεται να υπάρχει και επίδραση εξωτερικού παράγοντα, που να έχει προκαλέσει τον θάνατο.

«Η κεταμίνη ανιχνεύθηκε και στα ούρα της Τζωρτζίνας, άρα έχει χορηγηθεί κοντά στην ώρα θανάτου», σημείωσε η ιατροδικαστής, προσθέτοντας πως «το ροκουρόνιο, που χορηγήθηκε από τους γιατρούς στην προσπάθεια να επαναφέρουν στην ζωή το κορίτσι, δεν ανιχνεύθηκε και αυτό σημαίνει πως δόθηκε αφού το παιδί είχε πεθάνει».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eql8aQh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη