Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά σε κλάματα: «Θα πενθήσω όπως θέλω εγώ» (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά σε κλάματα: «Θα πενθήσω όπως θέλω εγώ» (βίντεο)

Μετά τη συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό της μητέρας της, η Ιωάννα Τούνη ξεσπά για τα κακόβουλα σχόλια που ακολούθησαν την εμφάνισή της στον Επιτάφιο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε χθες στα social media με μια συγκινητική ανάρτηση αφιερωμένη στη μητέρα της.

Σήμερα, ωστόσο, με stories στο Instagram αποφάσισε να μην αφήσει ασχολίαστα και τα κακόβουλα μηνύματα που δέχτηκε για τις αναρτήσεις που έκανε ο σύντροφός της κατά τη διάρκεια του Πάσχα:

«Υπάρχει βέβαια και αυτή η μικρή μερίδα ανθρώπων που είναι 'μικρή' με κάθε δυνατή έννοια, που ακόμα και σε τόσο δύσκολες στιγμές, τόσο στενάχωρες, προσπαθεί να βγάλει την 'καυτή' είδηση, να εκμεταλλευτεί για να βγάλει χολή. Για εμένα είναι αδιανόητο πραγματικά» ανέφερε αρχικά, διευκρινίζοντας πως μετά την κηδεία της μητέρας της ήρθε με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα.

«Μη έχοντας οικογένειες και οι δύο στην Αθήνα, πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια».

«Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα ακόμα και σε πένθος να βγω από το σπίτι με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε να κάθομαι σπίτι μου και συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε εσείς που μισείτε την δική σας ζωή. Ας πενθήσει ο καθένας όπως θέλει και όπως νιώθει», ανέφερε μεταξύ άλλων ξεσπώντας σε κλάματα.

«Αυτό που θα ήθελε η μαμά μου για εμένα είναι να με βλέπει χαρούμενη. Δεν ξέρω πώς κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ», συμπλήρωσε φανερά φορτισμένη.

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kuoL4iR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη