ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ: Ο Καστανίδης ζήτησε την κλήση της ΡΑΕ στη Βουλή για την αισχροκέρδεια στην ενέργεια

ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ: Ο Καστανίδης ζήτησε την κλήση της ΡΑΕ στη Βουλή για την αισχροκέρδεια στην ενέργεια

Να κληθεί η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για τις τιμές της ενέργειας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Θανάση Μπούρα, ζητά την κλήση της ΡΑΕ για να δώσει εξηγήσεις για τις υψηλές τιμές ενέργειας.

«Οι Έλληνες καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, υφίστανται εδώ και μήνες σοβαρές απώλειες στο εισόδημά τους, εξαιτίας της αλματώδους αύξησης των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος, του φυσικού αερίου και των πετρελαιοειδών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και επισημαίνει: «Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών αδυνατεί να σηκώσει το βάρος των υπέρμετρων επιβαρύνσεων και να πληρώσει τους σχετικούς λογαριασμούς».

Ο κ. Καστανίδης καταγγέλλει πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις αυθαίρετες ενέργειες ή αισχροκέρδεια παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, καθώς, όπως αναφέρει, ουδείς ελέγχει ή εξηγεί ποιες είναι οι τιμές εκκίνησης και πώς καταλήγουν οι προμηθευτές στις τιμές διάθεσης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/kAnayEr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη