Συντάξεις Μαΐου: Ώρα... τελευταίων πληρωμών, ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους σήμερα

Συντάξεις Μαΐου: Ώρα... τελευταίων πληρωμών, ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους σήμερα

Εβδομάδα πληρωμών είναι η Μεγάλη Εβδομάδα για τους συνταξιούχους, οι οποίοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους (και) σήμερα.

Από τον e-ΕΦΚΑ μέχρι τις 22 Απριλίου απομένουν να γίνουν οι ακόλουθες προγραμματισμένες καταβολές:

  • Τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου θα καταβληθούν 741,5 εκατ. ευρώ για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Μαΐου σε 1.476.228 δικαιούχους που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο. Πρόκειται για τους συνταξιούχους το ΑΜΚΑ των οποίων λήγει σε 1, 3, 5, 7 και 9.
  • Τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου θα καταβληθούν 11 εκατ. ευρώ σε 28.000 δικαιούχους για προκαταβολές συντάξεων Μαΐου στη βάση του Ν. 4778/2021.
  • Τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου θα καταβληθούν 742 εκατ. ευρώ για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Μαΐου σε 1.477.955 δικαιούχους που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6 και 8).


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/jfVKgC6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη