Υποβολή αιτήσεων για απόδοση θέσης στους λοιπούς συμμετέχοντες πωλητές της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου του Δήμου Λαμιέων οι οποίοι έχουν απομείνει έως σήμερα εκτός διαδικασίας


         Η διαδικασία της απόδοσης θέσεων στους πωλητές της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου έχει ως στόχο την εύρυθμη λειτουργία αυτής, με επάρκεια αγαθών και καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

             Η πενταμελής επιτροπή θεωρεί ότι θα πρέπει να καταστεί δυνατή η τοποθέτηση των πωλητών που αποδεδειγμένα συμμετείχαν στη λαϊκή αγορά και οι οποίοι για διάφορους λόγους έχουν απομείνει έως σήμερα εκτός διαδικασίας απόδοσης θέσεων, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν σε αυτούς σοβαρές οικονομικές δυσχέρειες από τυχόν απώλεια θέσης και αδυναμία διάθεσης των προϊόντων τους.

            Για το λόγο αυτό αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου (lamia.gr) ανακοίνωση με τα ονόματα των λοιπών πωλητών που έχουν δυνατότητα υποβολής αίτησης για θέση στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου, οι υφιστάμενες κενές θέσεις καθώς και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας.

            Προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων ορίζεται το διάστημα πέντε (5) ημερών από Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου έως και Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022.

        Πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου στο τηλέφωνο: 22313 - 51088.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη