Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο λόγος που δεν έχει καταθέσει (βίντεο)

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο λόγος που δεν έχει καταθέσει (βίντεο)

Ο Μάνος Δασκαλάκης, περίμενε να δει αν θα ειπωθεί το όνομά του στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκαλώντας απορία για τον λόγο που ακόμα δεν έχει καταθέσει ενώ παράλληλα ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης όσο και η οικογένεια του παρακολούθησαν χθες με αγωνία και ενδιαφέρον την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένουνα δουν αν θα αναφερθεί σε αυτούς.

Υπενθυμίζετα οτι στο απολογητικό της υπόμνημα η Ρούλα Πισπιρίγκου, πάντως, δεν στράφηκε κατά του Μάνου Δασκαλάκη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μίλησε και για τη διαδρομή της σχέσης της με τον σύζυγο της από την αρχή μέχρι την ημέρα του θανάτου της κόρης τους, χωρίς να αφήσει καμία αιχμή εναντίον του.

Η ανακρίτρια φέρεται να ρώτησε και για το αίτημα της 33χρονης προκειμένου η κόρη της να νοσηλευτεί σε μονόκλινο δωμάτιο, με την κατηγορούμενη να απαντά: «Θα είχε μονόκλινο ούτως ή άλλως λόγω της τετραπληγίας της». Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε: «Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή». Την ίδια ώρα, όταν ερωτήθηκε για την ψυχραιμία που έδειξε στο τελευταίο επεισόδιο της Τζωρτζίνας και μετά το θάνατό της, φέρεται να αποκρίθηκε πως είχε χάσει ήδη δυο παιδιά.

Παρακολουθεί τις εξελίξεις

Τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση της συζύγου και μητέρας των τριών παιδιών του, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, παρακολουθεί ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με αυτές αυτή την στιγμή ο Μάνος Δασκαλάκης, συζητά μαζί με τον δικηγόρο του να δηλώσει «παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας» γεγονός που σημαίνει ότι κινούνται πλέον σε διαφορετικά στρατόπεδα καθώς ο Μάνος θα πάει στην ανακρίτρια και θα υποστηρίξει οτι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο Μάνος Δασκλαάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, περίμενε να δει αν θα ειπωθεί το όνομά του στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ωστόσο αίσθηση προκαλεί γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πήγε ήδη στον ανακριτή προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/6Q8eJh7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη