Πυροβόλησαν άνδρα κοντά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Πυροβόλησαν άνδρα κοντά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρεται ένας άντρας αλβανικής καταγωγής από τη Μύκονο, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού.

 

Σοβαρό επεισόδιο με εμβολισμό και πυροβολισμούς έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Μύκονο.

Μάλιστα, στην Αθήνα μεταφέρεται με αεροδιακομιδή σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας αλβανικής καταγωγής που δέχτηκε πυροβολισμούς σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, ο αδερφός της πρώην συζύγου του θύματος επιχείρησε να του ζητήσει το λόγο για οικογενειακά ζητήματα.

Μάλιστα, ο δράστης, επίσης αλβανικής καταγωγής, το απόγευμα της Κυριακής τράκαρε εσκεμμένα το θυμάμα με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια αποβιβάστηκε και τον πυροβόλησε δύο φορές.

Το ένα τραύμα είναι διαμπερές, ενώ το άλλο έχει τραυματίσει ακόμα πιο σοβαρά το θύμα.

Πυροβόλησε εναντίον συγγενών του θύματος

Συγγενείς του θύματος κυνήγησαν τον δράστη, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον τους χωρίς να τους πετύχει. Ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί και να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/v7jXEk2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη