-->

Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Σιγά ρε άντρα! Γιατί δεν τα λες αυτά» (βίντεο)

Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Σιγά ρε άντρα! Γιατί δεν τα λες αυτά» (βίντεο)

Η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη όλο και περιπλέκεται. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος θεωρεί πως τόσο η 33χρονη όσο και ο σύζυγός της κινούνται συντονισμένα.

Καθημερινά η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου περιπλέκεται όλο και περισσότερο με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος θεωρεί πως Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης κινούνται συντονισμένα και μέσω των συνεντεύξεών τους στέλνουν μηνύματα ο ένας προς τον άλλον.

«Αν ο Μάνος αυτή τη στιγμή μιλήσει, την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, διότι σίγουρα γνωρίζει. Μπορεί να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παρασιώπηση εγκλήματος», λέει ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μιλώντας στο star.

«Τα μηνύματα τα στέλνουν μεταξύ τους μέσω των καταθέσεων. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και οι δύο γονείς πήγαν στον γιατρό και του είπαν "περιορίσου στα καθήκοντα σου" δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω», εξηγεί ο Θ. Κατερινόπουλος, σχετικά με την προειδοποίηση που έδωσε το ζευγάρι στον Διευθυντή ΜΕΘ όταν άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έπρεπε να ανοίξει τα χαρτιά του στην κατάθεση του. Όμως εκεί της πλέκει το εγκώμιο (σ.σ. Πισπιρίγκου). Από την άλλη θέλει και την έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία γι' αυτό και στα ΜΜΕ βγαίνει και λέει όσα λέει: "Δώστε μου μισή ώρα να μπω μέσα στο κελί". Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες αυτά στην κατάθεση σου;», σχολιάζει στο τέλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eHMPBWI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->