Conference League: Ραντεβού του ΠΑΟΚ με την ιστορία, ο αγώνας της... ζωής του απέναντι στη Μαρσέιγ

eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ απόψε στις 22:00, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το «χρυσό» εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ δίνει το σημαντικότερο ματς της σεζόν, ίσως και της ιστορίας του απόψε κόντρα στη Μαρσέιγ. Δύο διεκδικητές, ένα μόνο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.

Η ρεβάνς της Τούμπας ακολουθεί μετά το 2-1 στη Μασσαλία υπέρ των Γάλλων, σε ένα παιχνίδι που σημειώθηκε από πολλά επεισόδια. Έτσι, δε θα υπάρξει παρουσία των οπαδών της Μαρσέιγ στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετρά έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στη διοργάνωση μέχρι τώρα, με 14 γκολ ενεργητικό και εννέα παθητικό, ενώ είχε «ρεπό» για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή καθώς είχε κάνει αίτηση για αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η οποία έγινε και δεκτή.

Περνάει μία καλή περίοδο αγωνιστικά και δε θα αφήσει τίποτα εύκολο στους Γάλλους. Έχει αφήσει πίσω του μέχρι στιγμής Λίνκολν, Σλόβαν, Μίντιλαντ και Γάνδη. Στο ματς της Μασσαλίας ήταν πολύ κατώτερος για ένα ημίχρονο και το πλήρωσε με δύο γκολ, όμως στο δεύτερο, σοβαρεύτηκε, έπαιξε, σκόραρε ένα υπερπολύτιμο τέρμα που τον κρατάει ζωντανό.

Πλέον, είναι ένα γκολ μακριά από την ισοφάριση του συνολικού σκορ και θα τα δώσει όλα για μια ιστορική πρόκριση, σε μία κατάμεστη Τούμπας.

Η Μαρσέιγ, που «υποβιβάστηκε» από το Europa League, μετρά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με 18 γκολ υπέρ και 11 κατά. Στο πρωτάθλημα, νίκησε με 2-0 τη Μονπελιέ, χάρη στα γκολ των Ντιένγκ και Ουντέρ.

Στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να πάρει πιο ευρεία νίκη, όμως ήταν αναποτελεσματική σε πολλές φάσεις, ενώ θα είναι στην Τούμπα χωρίς τους οπαδούς στο πλευρό της.

Όσον αφορά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, η γαλλική ομάδα θα παραταχθεί «μισή», με πρώτη και κύρια απουσία αυτή του προπονητή της Χόρχε Σαμπάολι από τον πάγκο. Ο Αργεντίνος δεν αποβλήθηκε, όμως κατάφερε…και συμπλήρωσε κάρτες, ακόμα και ως προπονητής.

Εντός γηπέδου, θα έχει πολλές απουσίες λόγω καρτών αλλά και τραυματισμών, καθώς εκτός αγώνα θα είναι οι «βασικοί» Ντιένγκ, Καμαρά, Ζέρσον, Μίλικ, Μπαλέρντι και Ντε Λα Φουέντε.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/G8itxbR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη