Ηχητικό ντοκουμέντο με την Δήμητρα Πισπιρίγκου να απειλεί αναγνώστη του Dnews (βίντεο, εικόνες)

Ηχητικό ντοκουμέντο με την Δήμητρα Πισπιρίγκου να απειλεί αναγνώστη του Dnews (βίντεο, εικόνες)

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα, που ακούγεται η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, να «απειλεί» αναγνώστη του Dnews, ο οποίος σχολίασε κάτω από σχετική μας δημοσίευση «να προσέξουν την θεία».

Το ηχητικό ντοκουμέντο με την Δήμητρα Πισπιρίγκου, να απειλεί αναγνώστη του Dnews, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο ντοκουμέντο ακούγεται η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου να λέει: «Εγώ ρε γ…ώ το σπίτι σου… Είμαι η θεία των παιδιών! Που πήγαινες και σχολίαζες κάτω από τα dikaiologitika.gr να με προσέξουν! Σήκωσέ το να σου απαντήσω τι να προσέξεις εσύ!».

Ο αναγνώστης μας είχε σχολιάσει στις 2 Φεβρουαρίου 2022, η ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας, «δείτε και την Δήμητρα. Είναι και η Δήμητρα στο κάδρο».

Το σχόλιο αυτό είδε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και απάντησε έξαλλη με ηχητικό.

Στο 05:20 το σημείο με το ηχητικό:

Tι έλεγε στo Dnews η Ρούλα Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται ότι το Dnews ήταν το πρώτο μέσο στην Ελλάδα που είχε ασχοληθεί με το θέμα της Πάτρας, και είχε αποκαλύψει ότι η υπόθεση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας είχε αναλάβει το ανθρωποκτονιών.

Εκνευρισμένη από τη δημοσίευση της είδησης πως ο ο φάκελος των θανάτων των 3 παιδιών από την Πάτρα περνάει στο Ανθρωποκτονιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστελνε μηνύματα στο Dnews και ζητούσε εξηγήσεις.

Ήταν 10 Φλεβάρη όταν το Dnews αποκάλυπτε πως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ επρόκειτο να αναλάβει τη διερεύνηση της «μυστήριας» υπόθεσης των τριών αιφνίδιων θανάτων των παιδιών από την Πάτρα

Όπως σημειώναμε τότε χαρακτηριστικά, «η δικογραφία παραδόθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση. Η εισαγγελία παρήγγειλε τώρα προκαταρκτική έρευνα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Dnews για την έρευνα σε όλα τα επίπεδα για την πρωτόγνωρη αυτή υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο».

WhatsApp Image 2022 03 30 at 20.43.39

Ενοχλημένη από την αποκάλυψη, που επιβεβαιώθηκε πλήρως, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στείλει τότε μηνύματα μέσω Facebook στη σελίδα μας, ζητώντας να της κοινοποιήσουμε τις πηγές μας, ενώ απειλούσε με μηνύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Dnews ήταν από τις πρώτες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που ασχολήθηκαν ενδελεχώς με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Με μηνύσεις απειλούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 33χρονη μητέρα - που έχει πλέον συλληφθεί κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της - έγραφε τότε στο Dnews:

Καλησπέρα

είμαι η Δασκαλάκη

(π)ου ανεβάσατε ότι οι αρχές ψάχνουν

από ποια πηγή το μάθατε αυτό και το εκθέτετε έτσι; σας έχει μιλήσει η αστυνομια;

γιατί υπάρχει και περίπτωση να κινηθούμε νομικά αν η πηγή σας δεν είναι η ίδια η αστυνομία

SSMANA2

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνέχισε να ρωτά επίμονα την πηγή μας για την αναφορά πως η ΕΛΑΣ πρόκειται να διερευνήσει τους θανάτους των παιδιών της:

Σας είπα λέγομαι Δασκαλάκη

Έχετε πολλά θέματα με το επώνυμο αυτό;

Ποια ήταν η πηγή σας να αναφέρετε ότι η αστυνομία ψάχνει τα πιστοποιητικά θανάτου των παιδιών μου;

Kαι ξανά: 

Eσείς πως γράψατε ότι ψάχνουν οι αρχές

Ποιος σας το είπε αυτό;

Τυπικά και μη

SSMANA

Η συντακτική ομάδα του Dnews απάντησε στα μηνύματα της συλληφθείσας, πλέον, γυναίκας, πως το ρεπορτάζ μας στηριζόταν σε αξιόπιστες πηγές - τις οποίες δεν μπορούσαμε φυσικά να αποκαλύψουμε - κάτι που αποδείχτηκε και από τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eCSoFZV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη